+36 78 412 239

Sharp MX-M3071

Sharp Fekete-Fehér Multifunkciós megoldások

Sharp MX-M3071

Az MX-M3071 fekete-fehér A3-as készülék egy továbbfejlesztett, megoldás központú MFP, ami bárhol, bármikor képes optimalizálni a munkacsoport termelékenységét. A Felhő szolgáltatásokba való egyszeri bejelentkezés, a WiFi-n, NFC-n vagy QR-kódon keresztüli mobil csatlakoztathatóság, az MS Office fájlok közvetlen nyomtatása USB-ről és az OCR-s szkennelés kereshető PDF/Office fájlokba rugalmas munkafolyamatokat biztosít. A másodlagos LAN (opcionális) funkció egyidejűleg két hálózatot is támogat, beleértve a vezeték nélküli és a vezetékes hálózatok kombinációját is. Az alapkiépítésben elérhető nyomtatás indítás (Print Release) funkció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy dokumentumaikat elküldjék és eltárolják a szerverként működő központi MFP-nek, majd a nyomtatási feladatot akár öt, hálózatba kötött készülék egyikén biztonságosan kinyomtassák.

Jellemzők:

  • Nyomtatás, Másolás, Szkennelés, Faxolás, Tárolás
  • Oldal/perc: 30 (fekete-fehér)
  • Papírkapacitás: alapkiépítésben 650 lap, maximum 6300 lap
  • Fejlett adatvédelem és hozzáférés felügyelet SSL hitelesítéssel és fehérlistával
  • A másodlagos LAN (opcionális) csatlakozás két hálózat egyidejű használatát biztosítja
  • Az egyszeri bejelentkezés funkció révén egyszerűen elérhetők a népszerű nyilvános felhő tárhely szolgáltatások
  • A rövid bemelegedési időnek és a mozgásérzékelőnek köszönhetően a készülék mindig készen áll az azonnali használatra
  • Az OCR lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a beszkennelt dokumentumokat szerkeszthető MS Office fájlokra (pptx, xlsx, docx) és kereshető PDF állományokra konvertálják

Rövid Ismertető:

Az erős biztonsági funkciókkal rendelkező gép megőrzi az adatok és a hálózat biztonságát: hozzáférés ellenőrzés, az adattitkosítás, S/MIME, valamint egy öngyógyító firmware-rendszer, SSL-tanúsítvány érvényesítés és végrehajtható programok fehér listája.
A fejlett funkciók között megtalálható egy mozgásérzékelő is, ami érzékeli a közeledő felhasználót és bekapcsolja az MFP-t alvó üzemmódjából, így az azonnal készen áll a használatra, tovább fényjelzések mutatják az MFP aktuális állapotát. A dönthető 10,1"-es színes LCD érintőképernyőn fogd-és-vidd módszerrel rendezhetők el a leggyakrabban használt ikonok, egyszerűvé téve ezzel a kezdőoldal testre szabását, és ha segítségre van szükség a gyors használati útmutató is könnyen elérhető.
A hatékonyságot és termelékenységet növeli a 30 oldal/perc sebességű fekete-fehér nyomtatás és másolás, a beépített 150 lapos kétoldalas adagoló (DSPF), a 220 kép/perc sebességű lapolvasás (kétoldalas, színes és fekete-fehér), valamint a papír cseréjét a nyomtatás vagy másolás leállása nélkül lehetővé tevő szerkezet. Egy LED-es kijelző emlékezteti a felhasználókat az eredeti dokumentumok eltávolítására, ezzel segítve a dokumentum biztonságot. A maximum 6.300 lapos papírkapacitás és a különböző nyomathordozók (akár A3W méret, 300 g/m2 súly) széles körének támogatása révén a készülék egyszerűen képes kezelni a különböző kibocsátási igényeket is. A finisher opciók széles kínálata, mint például a gerinctűző, a manuális és kapocs nélküli tűzés még nagyobb sokoldalúságot biztosít a gépnek. Az MX-M3071 folyamatosan magas, 1200 x 1200 dpi felbontású képminőséget biztosít oldalról oldalra.
A Sharp Application Portal szoftverfrissítéseket és felhő csatlakozást biztosító alkalmazásokat kínál, így az MFP még jobban testre szabható, a munka gyorsabban elvégezhető.
Az MX-M3071 a Sharp legkorszerűbb energiatakarékos technológiáját használja. A rövid bemelegedési idő, az alacsony fogyasztás és az alacsony TEC érték mind azt szolgálja, hogy Ön pénzt takarítson meg és elérje környezetvédelmi célkitűzéseit.

Műszaki Jellemzők: