+36 78 412 239

Rólunk

Cégünkről


Cégünk a Multicomp Kft. (jogelődje a Multicomp Bt.), egy 1992 óta működő, folyamatosan fejlődő vállalkozás Kiskőrösön.


Fő tevékenységünk intézmények, gazdálkodó szervezetek, cégek, magánszemélyek ellátása irodaszerrel, papíráruval, grafikai termékekkel, irodatechnikával és nyomtató kellékanyagokkal, helyszíni kiszállítással, és saját üzletünkből történő közvetlen ellátással.


Nagy gondot fordítunk a személyes kapcsolatokra. Törekszünk a legmodernebb eszközökkel segíteni az irodai munkát, vállalva a teljes körű szakmai támogatást.


Cégünk csak kiváló minőségű, megbízható forrásból származó irodaszereket, nyomtató kellékanyagokat forgalmaz, törekedve arra, hogy ügyfeleink a legjobb minőséget kapják elérhető áron.


Tevékenységi köreink:


A Sharp Magyarország Kiemelt üzleti partnereként új és használt fénymásológépek forgalmazása, bérbeadása, üzemeltetése és szervizelése.


Lexmark, Samsung és HP nyomtatókat is forgalmazunk, üzemeltetünk és szervizelünk.


Sam4S, Micra, Cashcube pénztárgépek teljes körű ügyintézése, forgalmazása, szervizelése.


Irodaszerek, nyomtatási kellékanyagok, eredeti és utángyártott tonerek és tintapatronok nagybani és kiskereskedelmi forgalmazása.


Mivel céljaink között hosszú távon vállalkozásunk fejlődése szerepel, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelőinket kedvező vállalási árainkkal, munkánk minőségével, a határidők betartásával, teljes körű kiszolgálással tartsuk meg.