+36 78 412 239

Sharp MX-M2651

Sharp Fekete-Fehér Multifunkciós megoldások

Sharp MX-M2651

Az MX-M2651 A3-as fekete-fehér készülék ideális megoldást kínál azoknak a munkacsoportnak, amelyek kimagasló teljesítményt, csúcsminőségű kibocsátást és sokoldalúságot igényelnek, valamint olyan opciókat és kiegészítőket, amivel jövőbeli igényeikhez igazíthatják gépüket. Az erős biztonsági funkciókkal rendelkező gép megőrzi az adatok és a hálózat biztonságát: hozzáférés ellenőrzés, az adattitkosítás, S/MIME, valamint egy öngyógyító firmware-rendszer, SSL-tanúsítvány érvényesítés és végrehajtható programok fehér listája.

Jellemzők:

  • Nyomtatás, Másolás, Szkennelés, Faxolás, Tárolás
  • Oldal/perc: 26 fekete-fehér
  • Papírkapacitás: alapkiépítésben 650 lap, maximum 6300 lap
  • Testre szabható, dönthető 10,1"-es színes LCD érintőképernyő egyszerűen használható felhasználói felület, ami intuitív navigációt tesz lehetővé az MFP funkciói között
  • A nyomtatás indítás (Print release) funkció révén a felhasználók dokumentumokat küldhetnek és tárolhatnak a központi MFP-n, majd hitelesítést követően bármelyik hálózatra kötött MFP-n kinyomtathatják azokat
  • Az opcionális egyszeri bejelentkezés funkció révén egyszerűen érheti el a nyilvános felhő tárhely szolgáltatásokat
  • Microsoft® Office fájlok opcionális közvetlen nyomtatása USB meghajtókról
  • Fejlett adatvédelem és hozzáférés felügyelet SSL hitelesítéssel és fehérlistával

Rövid Ismertető:

A másodlagos LAN (opcionális) támogatása két hálózat egyidejű támogatását biztosítja, miközben a Print Release funkció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a dokumentumokat egy szerverként működő központi MFP-re küldjék és ott tárolják, majd a nyomtatási feladatot akár öt, hálózatba kötött készülék egyikén biztonságosan kinyomtassák. Az opcionálisan elérhető munkafolyamat támogató funkciók között megtalálható az egyszeri bejelentkezést lehetővé tevő felhő csatlakozás, Wi-Fi-n és NFC-n keresztüli vagy QR-kódos mobileszköz csatlakoztatás, az MS Office fájlok USB-n keresztüli közvetlen nyomtatása, illetve az OCR-s szkennelés kereshető PDF/Office állományokba.
A dönthető 10,1"-es színes LCD érintőképernyőn fogd-és-vidd módszerrel rendezhetők el a leggyakrabban használt ikonok, egyszerűvé téve ezzel a kezdőoldal testre szabását, továbbá fényjelzések mutatják az MFP aktuális állapotát. A mindennapi műveletek egyszerűek és intuitívak: csak használja az okostelefonokon megszokott kézmozdulatokat (érintés, összecsípés, bökés) a különböző funkciók, üzemmódok és beállítások közvetlen eléréséhez, így a fejlett előnézethez is.
A hatékonyságot és termelékenységet növeli a 26 oldal/perc sebességű fekete-fehér nyomtatás és másolás, a beépített 100 lapos lapfordítós adagoló (RSPF), a 80 kép/perc sebességű lapolvasás (egyoldalas, színes és fekete-fehér), valamint a papír cseréjét leállás nélkül lehetővé tevő szerkezet. Az MX-M2651 folyamatosan magas minőségű, 600 x 600 dpi nyomtatási felbontást biztosít oldalról oldalra. A maximum 6.300 lapos papírkapacitás és a különböző nyomathordozók (akár A3W méret, 300 g/m2 súly) széles körének támogatása révén a készülék egyszerűen képes kezelni a különböző kibocsátási igényeket is. Továbbá az olyan elérhető finisher opciók, mint például a gerinctűző, a manuális és kapocs nélküli tűzés még nagyobb sokoldalúságot biztosít a gépnek.
A Sharp Application Portal szoftverfrissítéseket és felhő csatlakozást biztosító alkalmazásokat kínál, így az MFP még jobban testre szabható, a munka gyorsabban elvégezhető.
Az MX-M2651 a Sharp legkorszerűbb energiatakarékos technológiáját használja. A rövid bemelegedési idő, az alacsony fogyasztás és az alacsony TEC érték mind azt szolgálja, hogy Ön pénzt takarítson meg és elérje környezetvédelmi célkitűzéseit.

Műszaki Jellemzők: