+36 78 412 239

Sharp MX-B707P

Sharp Fekete-Fehér Multifunkciós megoldások

Sharp MX-B707P

Az MX-B707P egy fejlett üzleti munkacsoport-nyomtató, amely egyaránt megfelel a nagy munkacsoportok és a közepes vagy nagy irodák igényeinek is.
Valódi 1200 x 1200 dpi felbontásával, akár 66 oldal/perc nyomtatási sebességével, 3300 lapos maximális papírkapacitásával, valamint kartonpapírra és borítékra történő nyomtatás képességével az MX-B707P képes gondoskodni minden fekete-fehér nyomtatási igényéről. A mobil nyomtatást az AirPrint és a Google Cloud Print teljes mértékben támogatja, míg az opcionális vezeték nélküli hálózat lehetővé teszi, hogy a készüléket bárhol elhelyezze az irodán belül.

Jellemzők:

  • Nyomtatás
  • Oldal/perc: 66 (fekete-fehér)
  • Papírkapacitás: alapkiépítésben 650 lap, maximum 3300 lap
  • 4,3"-es dönthető színes LCD érintőképernyő
  • Akár 3300 lapos papírkapacitással bővíthető konfiguráció
  • Mobil nyomtatás IOS, Android és Windows Mobile eszközökről
  • Opcionális vezeték nélküli és NFC direkt mobil nyomtatás okostelefonokról
  • Az érzékeny adatok biztonságban vannak a felhasználói hitelesítésnek köszönhetően, a titkosítás, port- és csatlakozás szűrés segít a hozzáférések korlátozásában

Rövid Ismertető:

Az iparágvezető biztonsági funkcióknak köszönhetően biztos lehet abban, hogy nyomtatott és elektronikus adatai biztonságban vannak. Az egyszerű kapcsolódás a felhőhöz pedig azt jelenti, hogy biztonságosan és egyszerűen elérheti adatait.
A hosszú élettartamú kellékanyagok és a megnövelt papírkapacitás maximális készülék üzemidőt nyújtanak, miközben csökkentik a felhasználói beavatkozás szükségességét, ezáltal nagyobb termelékenységet és hatékonyságot biztosítva. Opcionális finisher egységgel kiegészítve tovább javíthatja a termelékenységet, és a postaláda, a tűzés és a lyukasztás opciókkal tökéletes megoldást jelent a munkacsoportok számára.
Az energiafogyasztást aktív és alvó üzemmódban egyaránt csökkentő energiagazdálkodási funkciók együttesen segítik a költségek csökkentését és a környezet megóvását.

Műszaki Jellemzők:

(*A termék faxos kivitelben is elérhető MX-B707F-típusmegjelöléssel.)