+36 78 412 239

Sharp MX-B557P

Sharp Fekete-Fehér Multifunkciós megoldások

Sharp MX-B557P

Az MX-B557P egy fejlett üzleti munkacsoport-nyomtató, amely egyaránt megfelel a nagy munkacsoportok és a közepes vagy nagy irodák igényeinek is.
Akár 52 oldal/perces nyomtatási sebességet és szupergyors, akár 144 oldal/perces szkennelési sebességet biztosít, a termelékenység kimagasló, adatait pillanatok alatt kinyomtatja vagy rögzíti. A 4,3"-as színes LCD érintőképernyő intuitív és egyszerű kezelés élményét biztosítja a felhasználók számára.


Jellemzők:

  • Nyomtatás
  • Oldal/perc: 52 (fekete-fehér)
  • Papírkapacitás: alapkiépítésben 650 lap, maximum 3300 lap
  • 4,3"-es dönthető színes LCD érintőképernyő
  • Mobil nyomtatás IOS, Android és Windows mobileszközökről
  • Egyszerű hozzáférés a nyilvános felhőalapú szolgáltatásokhoz, például box, Google Drive, Dropbox, OneDrive
  • Akár 3300 lapos papírkapacitással bővíthető konfiguráció
  • Az energiagazdálkodási funkciók csökkentik az energiafogyasztást aktív vagy alvó üzemmódban

Rövid Ismertető:

Az iparágvezető biztonsági funkcióknak köszönhetően biztos lehet abban, hogy adatai biztonságban vannak. Az egyszerű kapcsolódás a felhőhöz pedig azt jelenti, hogy biztonságosan elérheti adatait, illetve könnyedén és nyugodtan továbbíthatja is azokat.
Valódi 1200 x 1200 dpi felbontással, akár 3300 lapos A4-es papírkapacitással, valamint kartonpapírra és borítékra történő nyomtatás képességével az MX-B557P képes gondoskodni minden nyomtatási igényről egy forgalmas irodai munkacsoport környezetben. A mobil nyomtatást az AirPrint és a Google Cloud Print teljes mértékben támogatja, míg az opcionális vezeték nélküli hálózat lehetővé teszi, hogy a készüléket bárhol elhelyezze az irodán belül.
A hosszú élettartamú kellékanyagok és a megnövelt papírkapacitás maximális készülék üzemidőt nyújtanak, miközben csökkentik a felhasználói beavatkozás szükségességét, ezáltal nagyobb termelékenységet és hatékonyságot biztosítva. Opcionális finiser egységgel kiegészítve tovább javíthatja a termelékenységet, és a postaláda, a tűzés és a lyukasztás opciókkal tökéletes megoldást jelent a munkacsoportok számára.
Az alapkiépítésben elérhető duplex nyomtatás és az energiafogyasztást aktív és alvó üzemmódban egyaránt csökkentő energiagazdálkodási funkciók együttesen segítik a költségek csökkentését és a környezet megóvását.

Műszaki Jellemzők:

(*A termék faxos kivitelben is elérhető MX-B557F-típusmegjelöléssel.)