+36 78 412 239

Sharp MX-B456W

Sharp Fekete-Fehér Multifunkciós megoldások

Sharp MX-B456W

Az MX-B456W kompakt A4-es MFP gyors és kényelmes nyomtatást, másolást és szkennelést biztosít 45 olda/perc sebességgel fekete-fehérben. Úgy tervezték, hogy megóvja értékes üzleti információit, egyúttal rugalmas munkafolyamatokat is képes biztosítani - rendkívül könnyű kezelhetőséget, egyszerű csatlakoztathatóságot és erőfeszítés nélküli mobilitást biztosít a munkaerő hatékonyságának optimalizálása érdekében.

A dönthető és egyéni munkamódhoz igazítható, 7,0 hüvelykes, színes LCD érintőképernyő és a helytakarékos moduláris kialakítás kiemelkedő felhasználói élményt garantál. Ez az MFP bármilyen irodai környezetben használható, akár asztali konfigurációként, akár teljes kiépítésben, padlóra állított készülékként. Az alapkiépítésben elérhető 550 lapos papírkapacitásnak (2.350 lapig bővíthető) és a professzionális dokumentumokat készítő finisher funkcióknak köszönhetően a mennyiségről és a minőségről sem kell lemondania.

Jellemzők:

  • Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás, tárolás
  • Oldal/perc: 45 (fekete-fehér)
  • Papírkapacitás: alapkiépítésben 550 lap, maximum 2350 lap
  • Kompakt A4-es fekete-fehér MFP helytakarékos belső finisherrel
  • Dönthető, 7,0 hüvelykes színes LCD érintőképernyő egyszerűen kezelhető felhasználói felülettel
  • Fejlett adatvédelem és hozzáférés felügyelet SSL hitelesítéssel és fehérlistával

Rövid Ismertető:

Az MX-B456W jövőbiztos képességeinek köszönhetően minden hálózat és adat védett - az átfogó biztonsági rétegek mind a hálózat, mind az adatok hatékony védelmét biztosítják.. Mindezeknek köszönhetően Ön teljesen nyugodt lehet, vállalkozása és adatai proaktív védelmet élveznek a legmagasabb szintű biztonsággal.
Az MX-B456W a gyors dokumentum digitalizáció érdekében 100 lapos lapfordítós adagolóval (RSPF), illetve fekete-fehér és színes szkenner funkcióval rendelkezik. És mivel tudjuk, hogy nem csak dokumentumokat szeretne szkennelni, az igazolványok és névjegykártyák gyors és pontos beolvasását is egyszerűen megteheti.
A készülék NFC és QR kód funkcióval is rendelkezik, azaz mobileszközével csatlakozhat a készülékhez és egyszerűen nyomtathat és szkennelhet, bárhol legyen is. A Sharp Open Systems Architecture lehetővé teszi, hogy hálózati és felhő alapú alkalmazásokkal integrálja az MFP-t, illetve az egyszeri bejelentkezés (single sign-on) funkció révén pedig közvetlenül az MFP-ről érheti el a nyilvános felhő szolgáltatásokat, növelve ezzel a hatékonyságot és időt takarítva meg.
Az innovatív Zöld Szkennelés (Eco Scan) funkció és a megjelenített zöld ajánlások tovább növelik az energiahatékonyságot, és biztosítják Önt arról, hogy csak akkor használ energiát, amikor az szükséges.

Műszaki Jellemzők: