+36 78 412 239

Sharp BP-30M28

Sharp Fekete-Fehér Multifunkciós megoldások

Sharp BP-30M28

Az BP-30M28 A3-as fekete-fehér készülék ideális megoldást kínál azoknak a munkacsoportnak, amelyek kimagasló teljesítményt, csúcsminőségű kibocsátást és sokoldalúságot igényelnek, valamint olyan opciókat és kiegészítőket, amivel jövőbeli igényeikhez igazíthatják gépüket. Az erős biztonsági funkciókkal rendelkező gép megőrzi az adatok és a hálózat biztonságát: hozzáférés ellenőrzés, az adattitkosítás, S/MIME, valamint egy öngyógyító firmware-rendszer, SSL-tanúsítvány érvényesítés és végrehajtható programok fehér listája.

Jellemzők:

  • Nyomtatás, Másolás, Szkennelés, Faxolás, Tárolás
  • Oldal/perc: 28 (fekete-fehér)
  • Papírkapacitás: alapkiépítésben 1.100 lap, maximum 2.100 lap
  • Testre szabható, 7 hüvelykes színes LCD érintőképernyő egyszerűen használható felhasználói felület, ami intuitív navigációt tesz lehetővé az MFP funkciói között
  • A nyomtatás indítás (Print release) funkció révén a felhasználók dokumentumokat küldhetnek és tárolhatnak a központi MFP-n, majd hitelesítést követően bármelyik hálózatra kötött MFP-n kinyomtathatják azokat
  • Opcionálisan támogatott mobil nyomtatási megoldások, beleértve az AirPrint, az NFC*¹ és a QR-kódot, amelyek lehetővé teszik az MFP és a mobil eszköz közötti egyszerű közvetlen kapcsolatot
  • Microsoft® Office fájlok opcionális közvetlen nyomtatása USB meghajtókról
  • Fejlett adatvédelem és hozzáférés ellenőrzés, beleértve az SSL hitelesítést, a firmware ön-helyreállítási képességét, valamint a fehérlistás szűrést

Rövid Ismertető:

A másodlagos LAN (opcionális) támogatása két hálózat egyidejű támogatását biztosítja, miközben a Print Release funkció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a dokumentumokat egy szerverként működő központi MFP-re küldjék és ott tárolják, majd a nyomtatási feladatot akár öt, hálózatba kötött készülék egyikén biztonságosan kinyomtassák. Az opcionálisan elérhető munkafolyamat támogató funkciók között megtalálható az egyszeri bejelentkezést lehetővé tevő felhő csatlakozás, Wi-Fi-n és NFC-n keresztüli vagy QR-kódos mobileszköz csatlakoztatás, az MS Office fájlok USB-n keresztüli közvetlen nyomtatása, illetve az OCR-s szkennelés kereshető PDF/Office állományokba.
A dönthető 7 hüvelykes színes LCD érintőképernyőn fogd-és-vidd módszerrel rendezhetők el a leggyakrabban használt ikonok, egyszerűvé téve ezzel a kezdőoldal testre szabását, továbbá állapotjelző lámpák mutatják az MFP aktuális állapotát távolról. A mindennapi műveletek egyszerűek és intuitívak: csak használja az okostelefonokon megszokott kézmozdulatokat (érintés, összecsípés, bökés) a különböző funkciók, üzemmódok és beállítások közvetlen eléréséhez, így a fejlett előnézethez is.
A hatékonyságot és termelékenységet növeli a 28 oldal/perc sebességű fekete-fehér nyomtatás és másolás és a beépített 100 lapos lapfordítós adagoló (RSPF), a 60 kép/perc sebességű lapolvasás (egyoldalas, színes és fekete-fehér). Az BP-30M28 folyamatosan magas minőségű, 600 x 600 dpi nyomtatási felbontást biztosít oldalról oldalra. A maximum 2.100 lapos papírkapacitás és a különböző nyomathordozók (akár A3 méret, 200 g/m2 súly) széles körének támogatása révén a készülék egyszerűen képes kezelni a különböző kibocsátási igényeket is. Továbbá, a helytakarékos belső finisher (opcionális) pedig automatizálja a dokumentumok rendezését és tűzését.
A Sharp Application Portal szoftverfrissítéseket és felhő csatlakozást biztosító alkalmazásokat kínál, így az MFP még jobban testre szabható, a munka gyorsabban elvégezhető.
Az BP-30M28 a Sharp legkorszerűbb energiatakarékos technológiáját használja. A rövid bemelegedési idő, az alacsony fogyasztás és az alacsony TEC érték mind azt szolgálja, hogy Ön pénzt takarítson meg és elérje környezetvédelmi célkitűzéseit.

Műszaki Jellemzők: